• Varde – Esbjerg – Ølgod
Flyt i en etage bolig i Ølgod og få den 13. måned GRATIS

Flyt i en etage bolig i Ølgod og få den 13. måned GRATIS

Mangler du et nyt hjem, og flytter du ind i en etagebolig i boligafdelingen Ølgod, Bolig Syd Vest, så er din 13. måneds husleje GRATIS!

Tilbuddet gælder indtil 31. december 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Flyt i en etage bolig i Ølgod og få den 13. måned GRATIS

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

08 februar 2023

Bolig Syd Vest inviterede d. 8. marts til åbent hus i vores ledige boliger på Tranebærvej  26 i Agerbæk. Boligerne på Tranebærvej er små hyggelige rækkehuse med hver sin have. Husene er charmerende placeret i en kreds med det samlende fælleshus lige i midten. I fælleshuset var der være kaffe og kage, til de besøgende der var forbi.

Fejring af rejsegilde og første spadestik i Schaub parken.

11 januar 2023

Det er med stor ære at første spadestik blev taget i Schaub parken, samt der blev holdt rejsegilde for Løvbjerg. Det skete onsdag den 11/1-23 hvor bygherre Junge byg, DAB, Bolig Syd Vest samt håndværker var samlet- Esbjerg borgmester Jesper Frost Rasmussen var også til stede for at tage spadestikket sammen med Peter Ambs-Thomsen formanden for Bolig Syd Vest bestyrelse.

TAK af hjertet for det flotte fremmøde i Ølgod.

20 december 2022

Vi havde den 20/12-2022 åbent hus i Ølgod- der kom mange mennesker forbi på alle adresserne og vi er stolte af at kunne fremvise vores boliger på denne måde. Vi får gode snakke med både kommende beboer og nuværende beboer. Alt noget der skabte stor glæde.


Se mere