• Varde – Esbjerg – Ølgod
Bolig Syd Vest

Nyt fra Bolig Syd Vest

Til dig, der bor i en Bolig Syd Vest bolig

Julehjælp

13 november 2022

Hvis du gerne vil søge julehjælp i år, er der mange muligheder. Vi har samlet en række af de organisationer og fonde du kan søge hos, samt et par gode tips til din ansøgning.

Julepynt og dekorationer i afd. 7701

07 november 2022

Nu er julen endelig på vej og fra søndag den 13. november kl. 10-15 åbner vi op i beboerlokalet i Stationsparken for Jer der har lyst til at lave julepynt og dekorationer.

Halloweeeeeeen i Vestparken

23 oktober 2022

Der blev skåret en masse fine græskar i børnenes efterårsferie. De kom med hjem og skaber nu (u)hygge i Vestparken.

Modersmålsundervisning i arabisk

21 oktober 2022

Vores gode samarbejdspartner Mentornetværk Esbjerg/Varde tilbyder børn og unge modermålsundervisning i rigsarabisk. Man kan nemlig blive meget bedre til dansk, hvis man også bliver bedre til sit modersmål.

Hyggelig café i Aagaardens beboerlokale

17 oktober 2022

Hver den sidste torsdag i måneden er der hygge, varm kaffe og kage i Aagaardens beboerlokale. Jonna sørger for den hyggelige ramme, så du bare skal komme og hygge dig med de andre deltagere. Næste gang er torsdag den 27. oktober kl. 13.30. Vi glæder os til at byde nye og gamle velkommen.

Halloween og græskar i Vestparken

13 oktober 2022

Onsdag den 18. oktober kl. 13-17 har børn og barnlige sjæle mulighed for at komme forbi og skære græskarlygter og male sten på Isbjerg Møllevej 4B, Varde. Skynd dig at tilmelde dig senest tirsdag den 17. oktober - det bliver så uuuhyyyggeligt.

Flot tilslutning til fyraftensarrangement i Digterparken

09 oktober 2022

Hele afdelingen holdte den 30. september fyraftensarrangement med grillpølser, fadøl, musik, dronefremvisning og leg på plænen. Der var ca. 100 deltagere fra de forskellige afdelinger og medarbejdere fra Bolig Syd Vest. Se flotte billeder fra dagen lige her.

Ministerbesøg i Ølgod

26 september 2022

Der var fint besøg i Ølgod i dag, mandag, da indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen gæstede byen, han selv er vokset op i, og som han først forlod for få år siden. Og han entrerede da også ankomsten med at fortælle, at han lige havde været omkring den lokale blomsterhandler for at købe blomster til sin mormor.