• Varde – Esbjerg – Ølgod
Bolig Syd Vest

Nyt fra Bolig Syd Vest

Til dig, der bor i en Bolig Syd Vest bolig

Ministerbesøg i Ølgod

26 september 2022

Der var fint besøg i Ølgod i dag, mandag, da indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen gæstede byen, han selv er vokset op i, og som han først forlod for få år siden. Og han entrerede da også ankomsten med at fortælle, at han lige havde været omkring den lokale blomsterhandler for at købe blomster til sin mormor.

Fantastisk fyraftens arrangement i afd. 7701

21 september 2022

Afdeling 7701 holder fyraftensmøde i Digterparken fredag den 30. september kl. 14-17 med pølser på grillen, fadøl, levende musik og gamle lege fra da oldemor var barn. Og det er helt gratis.

Det gamle lægehus i Ølgod brækkes ned

14 september 2022

Nu er nedbrydningen af det gamle lægehus påbegyndt. Om en måned er det væk og så bliver arealet omlagt til grønne områder og cykelskur. Se skitsen til det grønne projekt her.

Hvordan går det?

06 september 2022

Vi gennemfører i øjeblikket en spørgeskemaundersøgelsen, hvor vi undersøger hvordan det går med naboskabet og din tryghed og trivsel. Vi har sendt en mail til alle beboere, hvor vi beder om 5-10 minutter af din tid, til at besvare et lille spørgeskema.

Det står ikke stille på Østerbro i Ølgod

31 august 2022

Ifølge den oprindelige plan skulle Bolig Syd Vest nu være i gang med opførelsen af 33 seniorvenlige familieboliger på Østerbro i Ølgod. Men i foråret blev projektet sat i bero. Og det ikke fordi, man ikke gerne vil i gang med projektet.

Stemning fra Schaub Parken i Esbjerg

01 august 2022

Vi glæder os så meget, til Schaub Parken står færdig. Men indtil, bringer vi lidt stemning og inspiration fra byggepladsen. Husk at kigge forbi, og besøg vores showroom, hvor du kan læse (og se) meget mere om Schaub Parken.