• Varde – Esbjerg – Ølgod
Bolig Syd Vest

Andet

Har du spørgsmål, som ikke hører under de andre emner på kontakt-siden, kan du få hjælp her. Du er også velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig bedst og hurtigst, hvis du skriver til os. Se kontaktoplysninger nederst på siden.

Udbetaling Danmark vurderer, om du kan få boligstøtte. Du kan læse mere om reglerne på hjemmesiden borger.dk, hvor du også kan søge boligstøtte.
Fra 2016 gælder nye regler for boligstøtte, og derfor kan din boligstøtte være forskellig fra måned til måned.

Læs om de nye regler for boligstøtte i 2016

Læs mere om boligstøtte og takster hos BL

Søg boligstøtte på borger.dk

Der er nogle husdyr, du gerne må holde, uanset hvad der står i afdelingens husorden. Det drejer sig om såkaldte 'små husdyr', fx hamstre, undulater, fisk, mus (i bur), edderkopper og slanger (i terrarium) og lignende. De må dog ikke må være til gene for dine naboer.

Når man skal vurdere, om dyr bliver betegnet som 'små husdyr', kigger man på, om dyret alene opholder sig inde i boligen eller bevæger sig frit omkring uden for boligen. Bevæger det sig frit rundt, skal du have sikret dig, at der står i din afdelings husorden, at du må holde husdyr, for så bliver det betegnet som et egentligt husdyr. Det er nemlig forskelligt fra afdeling til afdeling, om man må det.

Du skal kontakte dit lokale servicecenter, hvis noget går i stykker i din bolig og skal repareres.

Sådan melder du fejl og mangler:

Du skal melde reparationer til dit Bolig Syd Vest her