• Varde – Esbjerg – Ølgod
Bolig Syd Vest

Opsigelser

Ønsker du at opsige lejemålet i din bolig, eller har du spørgsmål til opsigelse af lejemål, så få hjælp her. Finder du ikke svaret, kan du skrive til os nederst på siden.

Du kan opsige din bolig med tre måneders varsel til den første i en måned. Du skal betale husleje, forbrugsafgift mv. indtil opsigelsesvarslet udløber.

Bemærk: Nogle ungdomsboliger har seks ugers opsigelse op til den første i en måned. Tjek din lejekontrakt for at se, hvad der gælder for din bolig.

Opsig din bolig her

Vi skal bruge 14 dage til at sætte din bolig i stand, og du skal betale husleje for denne periode (A-ordning). Det betyder, at du skal være flyttet ud af din bolig i de 14 dage, istandsættelsen står på.

Vær opmærksom på dette, når du skriver din fraflytningsdato. Det betyder nemlig, at vi lægger 14 dage oveni den fraflytningsdato, du opgiver.

Du skal opgive en kontaktadresse senest otte dage før, du flytter. Du vil derefter blive kontaktet om en dato for syn af boligen, og du har pligt til at give ejendomsmesteren adgang til at syne boligen.

Opsig din bolig her

 

Du modtager den endelige flytteafregning senest otte uger efter fraflytning.

 

Når du flytter fra en Bolig Syd Vest administreret bolig, skal du huske at give os din nye adresse, da vi ikke får flytteoplysninger fra folkeregisteret. Vi skal bruge din nye adresse til at sende en flytteafregning mv.

Kender du ikke din nye adresse endnu, kan du fx opgive en C/O-adresse ved at kontakte kundeservice. Kontakt kundeservice her

 

Som pårørende:

Du kan opsige en pårørendes lejemål her