• Varde – Esbjerg – Ølgod
Så sker det igen

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

Bolig Syd Vest holdte åbent hus i vores ledige boliger på Tranebærvej  26 i Agerbæk onsdag den 08.03.23 fra kl. 13 til 16.

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

Boligerne på Tranebærvej er små hyggelige rækkehuse med hver sin have. Husene er charmerende placeret i en kreds med det samlende fælleshus lige i midten.

I fælleshuset var der være kaffe og kage, til dem som kom forbi. Der var informationer vedr. lejemålene og medarbejdere fra Bolig Syd Vest som var klar til at besvare alle dine spørgsmål. Det var en god dag med en god interesse for vores boliger.

Vi har mange andre boliger end dem i Agerbæk:

Fx i Ølgod; her har vi bl.a. flotte og rummelige lejligheder. Alle lige midt i Ølgod; tæt på indkøbsmuligheder. I Tistrup har vi også flotte, lækre lejligheder med en skøn have samt et hyggeligt gårdmiljø. Hvis I ønsker at se disse en anden dag, kan der aftales tid til dette.

 

Med venlig hilsen

Bolig Syd Vest

Legeplads indvielse

16 september 2023

Lørdag d. 16. september holdte afdelingen indvielse af deres længeventet nye legeplads, til stor glæde for både vokse og børn.

Fejring af rejsegilde og første spadestik i Schaub parken.

11 januar 2023

Det er med stor ære at første spadestik blev taget i Schaub parken, samt der blev holdt rejsegilde for Løvbjerg. Det skete onsdag den 11/1-23 hvor bygherre Junge byg, DAB, Bolig Syd Vest samt håndværker var samlet- Esbjerg borgmester Jesper Frost Rasmussen var også til stede for at tage spadestikket sammen med Peter Ambs-Thomsen formanden for Bolig Syd Vest bestyrelse.


Se mere