• Varde – Esbjerg – Ølgod
Schaub Parken

122 nye hjem –  lige midt i Esbjerg

Lige nu spirer Schaub Parken i Esbjerg. På den gamle tarmrenser-grund skabes der et urbant område til 122 lejligheder, hvor familier og seniorer får mulighed for at skabe et hjem.

Schaub Parken – spirer i Esbjerg

Bolig Syd Vest har fået en unik mulighed, for at være med i byggeriet, som Junge Byg er bygherre på.
Det giver os mulighed for, at tilbyde 122 helt nye lej­lig­heder i Esbjerg i et miljø, der skaber alle rammerne for socialt samvær og netværk.

Lejlighederne kommer til at ligge lige midt på byggegrunden i en høj bygning med grønne arealer i midten og et beboer­hus på 250 kvadratmeter i stueetagen.Det er vigtigt, for både Bolig Syd Vest og for Junge Byg, at området kommer til at invitere til samvær og fællesskab.

De grønne områder kommer til at tiltrække insekter, sommerfugle og fugle, og derved får beboerne fro­dige, behagelige uderum – helt tæt på deres hjem. 

De almene boliger kommer til at være fuldt tids­svarende og moderne. Samtidig vil der være fokus på at bygge bæredygtigt og energivenligt. Faktisk så meget fokus, at byggeriet nu har modtaget en DGNB Guld certificering.

Vi glæder os til 2024, hvor Shaub Parken åbner.

Lejligheder

Lejlighedseksempler

Boligtype 1

Boligtype 1

Ca 90 m2

Boligtype 2

Boligtype 2

ca 83 m2

Boligtype 3

Boligtype 3

Ca 80 m2

Boligtype 4

Boligtype 4

ca 105 m2

Bolig Syd Vest

Se vores brochure

Vi har begået en lille brochure, hvori du kan finde mere information om Schaub Parken.

Schaub Parken

Interesseret?

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om Schaub Parken, eller allerede nu, ønsker at blive skrevet op til et lejemål.