• Varde – Esbjerg – Ølgod
Schaub Parken

122 nye hjem –  lige midt i Esbjerg

Lige nu spirer Schaub Parken i Esbjerg. På den gamle tarmrenser-grund skabes der et urbant område til 122 lejligheder, hvor familier og seniorer får mulighed for at skabe et hjem.

Schaub Parken – spirer i Esbjerg

Bolig Syd Vest har fået en unik mulighed, for at være med i byggeriet, som Junge Byg er bygherre på.
Det giver os mulighed for, at tilbyde 122 helt nye lej­lig­heder i Esbjerg i et miljø, der skaber alle rammerne for socialt samvær og netværk.

Lejlighederne kommer til at ligge lige midt på byggegrunden i en høj bygning med grønne arealer i midten og et beboer­hus på 250 kvadratmeter i stueetagen, hvor der også er mulighed for at leje et værelse, til sine gæster.

Schaub Parken består som sagt af 122 lejligheder, der fordeler sig over 75 familieboliger og 47 ældreboliger. Lejlighederne består af 10 forskellige typer af familieboliger og 2 typer af ældreboliger.  

Det er vigtigt, for både Bolig Syd Vest og for Junge Byg, at området kommer til at invitere til samvær og fællesskab.

De almene boliger er opført tids­svarende og moderne. Samtidig vil der være fokus på at bygge bæredygtigt og energivenligt. Faktisk så meget fokus, at byggeriet nu har modtaget en DGNB Guld certificering.

Du kan nu skrive dig på ventelisten via dabbolig.dk. Det koster 180 kr., at skrive sig op til en familiebolig.

For yderligere oplysninger om pris, størrelse og plantegninger klik her
Ofte stillede spørgsmål og svar klik her

Bolig Syd Vest

Se vores brochure

Vi har fået lavet en brochure, hvori du kan finde mere information om Schaub Parken.

Schaub Parken

Interesseret?

Er du interesseret i at høre mere om Schaub Parken, eller allerede nu, ønsker at blive skrevet op til en bolig, så kontakt os endelig for at høre nærmere.