• Varde – Esbjerg – Ølgod
Så sker det

Kom og vær med til åbent hus med lækre lune æbleskiver i 7730

Nu julen står for døren vil vi gerne byde på lækre lune æbleskiver og frisk kaffe i vores ledige boliger i Ølgod d. 20. december kl. 13-16- vi mødesMejerivej 2, 1. lejl. 1 

Kom og vær med til åbent hus med lækre lune æbleskiver i 7730

Vi vil holde åbent hus på flere adresser, disse vil være: 

Gartnerpassagen 3, 2 lejl. 203
Gartnerpassagen 2-4 lejl. 4C, 1.sal 
Storegade 2,1,lejl.12
Nørregade 2, lejl.23-25-28
Enghavevej 20V, 1.sal.- 20T 1.sal - 20X 1.sal.

Der vil på alle adresserne være informationer vedr. lejemålet samt der vil være en fra Bolig Syd Vest der er klar til at besvare alle Jeres spørgsmål. 

På adressen Mejerivej 2, 1. lejl. 1 vil Lise vores boligrådgiver fra DAB være til stede. Hun er klar til at hjælpe dig med at blive skrevet op, samt hun kan udleje en bolig til dig eller svare på spørgsmål. 

 

Vi har mange andre boliger end dem i Ølgod: 

Fx. i Agerbæk; her har vi rummelige og hyggelige rækkehuse med egen have. I Tistrup har vi også flotte, lækre lejligheder med en hyggelig have samt et hyggeligt gårdmiljø. Hvis i ønsker at se disse en anden dag- kan der aftales tid til dette. 

 

Vi GLÆDER os til at se Jer! 

Glædelig jul fra alle os i 

Bolig Syd Vest. 

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

08 februar 2023

Bolig Syd Vest inviterer til åbent hus i vores ledige boliger på Tranebærvej  26 i Agerbæk onsdag den 08.03.23 fra kl. 13 til 16. Boligerne på Tranebærvej er små hyggelige rækkehuse med hver sin have. Husene er charmerende placeret i en kreds med det samlende fælleshus lige i midten.I fælleshuset vil der være kaffe og kage, til dem som kommer forbi.

Fejring af rejsegilde og første spadestik i Schaub parken.

11 januar 2023

Det er med stor ære at første spadestik blev taget i Schaub parken, samt der blev holdt rejsegilde for Løvbjerg. Det skete onsdag den 11/1-23 hvor bygherre Junge byg, DAB, Bolig Syd Vest samt håndværker var samlet- Esbjerg borgmester Jesper Frost Rasmussen var også til stede for at tage spadestikket sammen med Peter Ambs-Thomsen formanden for Bolig Syd Vest bestyrelse.


Se mere