• Varde – Esbjerg – Ølgod
Tillykke

Beboerundersøgelsen er veloverstået og der er fundet tre vindere af lodtrækningskonkurrencen

I september har vi gennemført en beboerundersøgelse og bedt beboere i Bolig Syd Vest om at udfylde et spørgeskema om trivsel, tryghed og naboskab. Der blev samtidigt udloddet tre lodtrækningspræmier og vinderne er fundet. 

Beboerundersøgelsen er veloverstået og der er fundet tre vindere af lodtrækningskonkurrencen

I september har vi gennemført en beboerundersøgelse og bedt beboere i Bolig Syd Vest om at udfylde et spørgeskema om trivsel, tryghed og naboskab. Resultaterne er vi i fuld gang med at bearbejde. Som et led i at få så mange som muligt til at svare på skemaet, blev der sat tre lodtrækningspræmier på højkant: 3 x middag på valgfri restaurant på op til 600 kr. blandt alle beboere som havde færdiggjort spørgeskemaet.  

Vi har nu trukket lod og vinderne blev:

Susanne Madsen fra Sønderhaven

Gerda Pedersen fra Digterparken 

Anders Skafgaard fra Storegade.

Tillykke til vinderne som er blevet kontaktet. 

Resultatet ar undersøgelsen forventes offentliggjort omkring 1. december her på hjemmesiden.

Ministerbesøg i Ølgod

26 september 2022

Der var fint besøg i Ølgod i dag, mandag, da indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen gæstede byen, han selv er vokset op i, og som han først forlod for få år siden. Og han entrerede da også ankomsten med at fortælle, at han lige havde været omkring den lokale blomsterhandler for at købe blomster til sin mormor.

Fantastisk fyraftens arrangement i afd. 7701

21 september 2022

Afdeling 7701 holder fyraftensmøde i Digterparken fredag den 30. september kl. 14-17 med pølser på grillen, fadøl, levende musik og gamle lege fra da oldemor var barn. Og det er helt gratis.


Se mere