• Varde – Esbjerg – Ølgod
Tillykke

Beboerundersøgelsen er veloverstået og der er fundet tre vindere af lodtrækningskonkurrencen

I september har vi gennemført en beboerundersøgelse og bedt beboere i Bolig Syd Vest om at udfylde et spørgeskema om trivsel, tryghed og naboskab. Der blev samtidigt udloddet tre lodtrækningspræmier og vinderne er fundet. 

I september har vi gennemført en beboerundersøgelse og bedt beboere i Bolig Syd Vest om at udfylde et spørgeskema om trivsel, tryghed og naboskab. Resultaterne er vi i fuld gang med at bearbejde. Som et led i at få så mange som muligt til at svare på skemaet, blev der sat tre lodtrækningspræmier på højkant: 3 x middag på valgfri restaurant på op til 600 kr. blandt alle beboere som havde færdiggjort spørgeskemaet.  

Vi har nu trukket lod og vinderne blev:

Susanne Madsen fra Sønderhaven

Gerda Pedersen fra Digterparken 

Anders Skafgaard fra Storegade.

Tillykke til vinderne som er blevet kontaktet. 

Resultatet ar undersøgelsen forventes offentliggjort omkring 1. december her på hjemmesiden.

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

08 februar 2023

Bolig Syd Vest inviterede d. 8. marts til åbent hus i vores ledige boliger på Tranebærvej  26 i Agerbæk. Boligerne på Tranebærvej er små hyggelige rækkehuse med hver sin have. Husene er charmerende placeret i en kreds med det samlende fælleshus lige i midten. I fælleshuset var der være kaffe og kage, til de besøgende der var forbi.

Fejring af rejsegilde og første spadestik i Schaub parken.

11 januar 2023

Det er med stor ære at første spadestik blev taget i Schaub parken, samt der blev holdt rejsegilde for Løvbjerg. Det skete onsdag den 11/1-23 hvor bygherre Junge byg, DAB, Bolig Syd Vest samt håndværker var samlet- Esbjerg borgmester Jesper Frost Rasmussen var også til stede for at tage spadestikket sammen med Peter Ambs-Thomsen formanden for Bolig Syd Vest bestyrelse.


Se mere