• Varde – Esbjerg – Ølgod
Arrangement

Fantastisk fyraftens arrangement i afd. 7701

Afdeling 7701 holder fyraftensmøde i Digterparken fredag den 30. september kl. 14-17 med pølser på grillen, fadøl, levende musik og gamle lege fra da oldemor var barn.

Fantastisk fyraftens arrangement i afd. 7701

Fredag den 30. september bliver der skruet maksimalt op for fredagshyggen i afdeling 7701 i Digterparken.

Afdelingen består af områderne: Stationsparken, Storegade 20-22, Nørregade 2-8, Rådhusstræde 5 og Blichersvej (Digterparken).

Afdelingsbestyrelsen griller pølser, de boligsociale medarbejdere deler fadøl og sodavand ud, Christian Strårup spiller musik, og Eventsupport (Peter Tigermand) sætter lege i gang for alle med "Store legedag". 

Det er en god måde at blive rystet lidt sammen på og lære sin naboer lidt bedre at kende, se hvem der sidder i afdelingsbestyrelsen, se medarbejdere fra administrationen og bare nyde det sidste glimt af sensommeren. 

Og så kan det kun blive en rigtig dejlig weekend...

Det er gratis og vi glæder os alle til at se Jer. 

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

08 februar 2023

Bolig Syd Vest inviterede d. 8. marts til åbent hus i vores ledige boliger på Tranebærvej  26 i Agerbæk. Boligerne på Tranebærvej er små hyggelige rækkehuse med hver sin have. Husene er charmerende placeret i en kreds med det samlende fælleshus lige i midten. I fælleshuset var der være kaffe og kage, til de besøgende der var forbi.

Fejring af rejsegilde og første spadestik i Schaub parken.

11 januar 2023

Det er med stor ære at første spadestik blev taget i Schaub parken, samt der blev holdt rejsegilde for Løvbjerg. Det skete onsdag den 11/1-23 hvor bygherre Junge byg, DAB, Bolig Syd Vest samt håndværker var samlet- Esbjerg borgmester Jesper Frost Rasmussen var også til stede for at tage spadestikket sammen med Peter Ambs-Thomsen formanden for Bolig Syd Vest bestyrelse.


Se mere