• Varde – Esbjerg – Ølgod
Arrangement

Fantastisk fyraftens arrangement i afd. 7701

Afdeling 7701 holder fyraftensmøde i Digterparken fredag den 30. september kl. 14-17 med pølser på grillen, fadøl, levende musik og gamle lege fra da oldemor var barn.

Fantastisk fyraftens arrangement i afd. 7701

Fredag den 30. september bliver der skruet maksimalt op for fredagshyggen i afdeling 7701 i Digterparken.

Afdelingen består af områderne: Stationsparken, Storegade 20-22, Nørregade 2-8, Rådhusstræde 5 og Blichersvej (Digterparken).

Afdelingsbestyrelsen griller pølser, de boligsociale medarbejdere deler fadøl og sodavand ud, Christian Strårup spiller musik, og Eventsupport (Peter Tigermand) sætter lege i gang for alle med "Store legedag". 

Det er en god måde at blive rystet lidt sammen på og lære sin naboer lidt bedre at kende, se hvem der sidder i afdelingsbestyrelsen, se medarbejdere fra administrationen og bare nyde det sidste glimt af sensommeren. 

Og så kan det kun blive en rigtig dejlig weekend...

Det er gratis og vi glæder os alle til at se Jer. 

Ministerbesøg i Ølgod

26 september 2022

Der var fint besøg i Ølgod i dag, mandag, da indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen gæstede byen, han selv er vokset op i, og som han først forlod for få år siden. Og han entrerede da også ankomsten med at fortælle, at han lige havde været omkring den lokale blomsterhandler for at købe blomster til sin mormor.


Se mere