• Varde – Esbjerg – Ølgod
Spørgeskemaundersøgelse

Hvordan går det?

Vi gennemfører i øjeblikket en spørgeskemaundersøgelsen, hvor vi undersøger hvordan det går med naboskabet og og tryghed og trivsel.

Vi har sendt en mail til alle beboere, hvor vi beder om 5-10 minutter af din tid, til at besvare et lille spørgeskema. Dine svar er vigtige for os.

Hvordan går det?

Spørgeskemaundersøgelsen skal give os vigtig viden om hvordan den går med din og dine naboers trivsel, tryghed og naboskab. 

Har du ikke modtaget en mail fra os med et link, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi har nemlig mulighed for at sende dig et nyt link eller gennemføre spørgeskemaet som et telefoninterview. Kontaktoplysninger nederst. 

Blandt alle besvarelser trækker vi lod om 3 middage på en valgfri restaurant på op til 600 kr. 

Vi behandler din besvarelse fortroligt. Svarene skal give os vigtig viden om hvordan det går i Bolig Syd Vest, hvordan vi kan blive bedre til at at understøtte naboskabet, trivslen og trygheden, og så er det et godt redskab til at følge udviklingen fremadrettet.

Udover selve spørgeskemaundersøgelsen så gennemfører vi også 1-2 fokusgruppeinterviews, hvor vi graver lidt dybere ned spørgsmålene. Det foregår 21. september kl. 17-19. Vi sørger for lækker forplejning, en lille gave og en masse taknemmelighed. 

Efterfølgende kan du læse mere om resultaterne her på siden.

Det betyder meget for os at du har det godt, når du bor i Bolig Syd Vest. Derfor har vi blandt andet boligsociale medarbejdere der kan støtte og rådgive, når du eller dine naboer har brug for det. Vi vil også sikre os, at vi skaber gode rammer for dit liv og fællesskabet når vi bygger nyt eller renoverer eksisterende boliger.

Maria er vores boligsociale projektleder. Det er hendes ansvar at gennemføre undersøgelsen og alle henvendelser vedr. den, kan derfor rettes til hende. 

Tak for din hjælp. 

 

Maria Ladegaard-Pedersen

Mail: mlp@boligsydvest.dk

Tlf. 2023 1857


Se mere