• Varde – Esbjerg – Ølgod

Det står ikke stille på Østerbro i Ølgod

Ifølge den oprindelige plan skulle Bolig Syd Vest nu være i gang med opførelsen af 33 seniorvenlige familieboliger på Østerbro i Ølgod. Men i foråret blev projektet sat i bero. Se med her, hvor bygherrerådgiver Liam Trolle fortæller om status på projektet. Med på besøg var også tidligere borgmester Erik Buhl Nielsen, samt de to byrådsmedlemmer Tina Agergaard Hansen (V) og Lars Teglgaard (V).

Det står ikke stille på Østerbro i Ølgod

Ifølge den oprindelige plan skulle Bolig Syd Vest nu være i gang med opførelsen af 33 seniorvenlige familieboliger på Østerbro i Ølgod. Men i foråret blev projektet sat i bero. Og det ikke fordi, man ikke gerne vil i gang med projektet. Lyt med her, i denne video fra august, hvor bygherreådgiver Liam Trolle fortæller om status på projektet. Med på besøg var også tidligere borgmester Erik Buhl Nielsen, samt de to byrådsmedlemmer Tina Agergaard Hansen (V) og Lars Teglgaard (V).

Ministerbesøg i Ølgod

26 september 2022

Der var fint besøg i Ølgod i dag, mandag, da indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen gæstede byen, han selv er vokset op i, og som han først forlod for få år siden. Og han entrerede da også ankomsten med at fortælle, at han lige havde været omkring den lokale blomsterhandler for at købe blomster til sin mormor.

Fantastisk fyraftens arrangement i afd. 7701

21 september 2022

Afdeling 7701 holder fyraftensmøde i Digterparken fredag den 30. september kl. 14-17 med pølser på grillen, fadøl, levende musik og gamle lege fra da oldemor var barn. Og det er helt gratis.


Se mere