• Varde – Esbjerg – Ølgod
Legeplads indvielse

Legeplads indvielse

Efter den hjertelige velkomst og åbningen af legepladsen fortsatte dagen med smil og latter fra både børn og voksne. Mens børnene legede og udforskede de nye legeredskaber, havde de voksne mulighed for at mødes på uformelt til hyggelig snak.

Senere på dagen blev der serveret skøn kagemand og forfriskende sodavand til både børn og voksne.

Både børn og voksne havde mulighed for at prøve kræfter med at forme deres helt eget ballondyr, hvor hver skabning bar præg af deres individuelle kreativitet. Denne aktivitet krævede koncentration, men belønningen var smil og glæde på alles læber.

Dagen var fyldt med glæde, fællesskab og uforglemmelige øjeblikke. Vi vil gerne takke alle, der deltog, for at gøre dette arrangement til en succes.

Vi ser frem til mange flere sådanne begivenheder i fremtiden.

 

Legeplads indvielse

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

08 februar 2023

Bolig Syd Vest inviterede d. 8. marts til åbent hus i vores ledige boliger på Tranebærvej  26 i Agerbæk. Boligerne på Tranebærvej er små hyggelige rækkehuse med hver sin have. Husene er charmerende placeret i en kreds med det samlende fælleshus lige i midten. I fælleshuset var der være kaffe og kage, til de besøgende der var forbi.

Fejring af rejsegilde og første spadestik i Schaub parken.

11 januar 2023

Det er med stor ære at første spadestik blev taget i Schaub parken, samt der blev holdt rejsegilde for Løvbjerg. Det skete onsdag den 11/1-23 hvor bygherre Junge byg, DAB, Bolig Syd Vest samt håndværker var samlet- Esbjerg borgmester Jesper Frost Rasmussen var også til stede for at tage spadestikket sammen med Peter Ambs-Thomsen formanden for Bolig Syd Vest bestyrelse.


Se mere