• Varde – Esbjerg – Ølgod
Fornemt besøg i Bolig Syd Vest

Ministerbesøg i Ølgod

Der var fint besøg i Ølgod i dag, mandag, da indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen gæstede byen, han selv er vokset op i, og som han først forlod for få år siden. Og han entrerede da også ankomsten med at fortælle, at han lige havde været omkring den lokale blomsterhandler for at købe blomster til sin mormor.

Regnen silede ned, så kundechef Per Lønborg Andersen, Bolig Syd Vest, inviterede indenfor i en bolig, der om få dage ikke er der længere; nemlig på Østerbro, hvor man er i fuld gang med nedrivningen af de gamle huse, for at gøre plads til nye flotte lejeboliger.

Det er ikke som i gamle dage, hvor man rev et hus ned på få dage – i dag skal alt pilles fra hinanden, stort set i samme rækkefølge, det er opført, for på den måde at overholde alle regler, også omkring sorteringen, forklarede Per Lønborg Andersen.

Han havde inviteret Christian Rabjerg Madsen på besøg i Ølgod for at fortælle om nye tiltag, og vise nyhederne frem – og dem var der mange af.

Vi er i gang med et særdeles gennemgribende ansigtsløft af byen, nærmere betegnet på Østerbro, og i Nygade, samt på Mejerivej, hvor vi er i mål og meget gerne viser blandt andet de flotte udenomsarealer frem, fortæller Per Lønborg Andersen.

Og indenrigs- og boligministeren lagde ikke skjul på sin begejstring.

Det glæder mig, at der bliver gjort noget nu – især vejen ind i byen har længe trængt til en justering. Ølgod er en by af en god størrelse og med mange muligheder, og efterspørgslen på boliger vidner bestemt herom, sagde Christian Rabjerg Madsen, og tilføjede: Det visuelle kommer bestemt til at løfte byen.

Det har hele vejen igennem projekterne her i Ølgod været meget vigtigt for os at inddrage byens borgere. Og blandt andre udvingsrådet i Ølgod har været fine sparringspartnere. Det hele skal gerne gå op i en højere enhed, forklarede kundechefen.

Per Lønborg Andersen fortalte endvidere om den røde tråd hos Bolig Syd Vest: Her opfører vi ikke boliger, vi ikke selv ville bo i. Og vi værner om fællesskabsfølelsen. Når man flytter ind i vores boliger, kan man blive en del af et rigtig dejligt fællesskab, forklarede han, inden turen gik videre til Nygade.

Med på tur i Ølgod var også Borgmester Mads Sørensen, Viceborgmester Søren Laulund, Byggerådgiver Liam Trolle, Boligsocial medarbejder Kent Ager samt sekretær Anni Vindbjerg, Bolig Syd Vest.

 

Læs mere om ministerbesøget på GoVarde: https://govarde.dk/ministerbesoeg-flot-loeft-til-oelgod/ 

Og på JV: https://jv.dk/artikel/pyha-dyrt-byggeri-bliver-ikke-t%C3%B8rret-af-p%C3%A5-kommende-lejere 

Julehjælp

13 november 2022

Hvis du gerne vil søge julehjælp i år, er der mange muligheder. Vi har samlet en række af de organisationer og fonde du kan søge hos, samt et par gode tips til din ansøgning.

Julepynt og dekorationer i afd. 7701

07 november 2022

Nu er julen endelig på vej og fra søndag den 13. november kl. 10-15 åbner vi op i beboerlokalet i Stationsparken for Jer der har lyst til at lave julepynt og dekorationer.

Halloweeeeeeen i Vestparken

23 oktober 2022

Der blev skåret en masse fine græskar i børnenes efterårsferie. De kom med hjem og skaber nu (u)hygge i Vestparken.


Se mere