• Varde – Esbjerg – Ølgod
Mentornetværk Esbjerg/Varde tilbyder

Modersmålsundervisning i arabisk

Vores gode samarbejdspartner Mentornetværk Esbjerg/Varde tilbyder børn og unge modermålsundervisning i rigsarabisk. Man kan nemlig blive meget bedre til dansk, hvis man også bliver bedre til sit modersmål.

Hver tirsdag tilbyder Mentornetværk Esbjerg/Varde modersmålsundervisning i rigsarabisk. Formålet er at børn og unge bliver stærkere i deres modersmål, fordi de derved også har lettere ved at blive dygtige i dansk. Og så er det sjovt.

Første gang er torsdag den 25. oktober kl. 16-18 på Isbjerg Møllevej 4B. Første gang er forældrene velkommen til at komme og deltage.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte underviser Razak på tlf. 61687806.

Vi glæder os til at se Jer.

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

08 februar 2023

Bolig Syd Vest inviterede d. 8. marts til åbent hus i vores ledige boliger på Tranebærvej  26 i Agerbæk. Boligerne på Tranebærvej er små hyggelige rækkehuse med hver sin have. Husene er charmerende placeret i en kreds med det samlende fælleshus lige i midten. I fælleshuset var der være kaffe og kage, til de besøgende der var forbi.

Fejring af rejsegilde og første spadestik i Schaub parken.

11 januar 2023

Det er med stor ære at første spadestik blev taget i Schaub parken, samt der blev holdt rejsegilde for Løvbjerg. Det skete onsdag den 11/1-23 hvor bygherre Junge byg, DAB, Bolig Syd Vest samt håndværker var samlet- Esbjerg borgmester Jesper Frost Rasmussen var også til stede for at tage spadestikket sammen med Peter Ambs-Thomsen formanden for Bolig Syd Vest bestyrelse.


Se mere