• Varde – Esbjerg – Ølgod
Vi har kun en ting at sige

TAK af hjertet for det flotte fremmøde i Ølgod.

Vi havde den 20/12-2022 åbent hus i Ølgod- der kom mange mennesker forbi på alle adresserne og vi er stolte af at kunne fremvise vores boliger på denne måde. Vi får gode snakke med både kommende beboer og nuværende beboer.

Alt noget der skabte stor glæde.

Der snakkes her på kryds og tværs. 

Der hygges med lækre lune æbleskiver.


Marie- vores ejendomsfunktionær kan også lave æbleskiver.

 

Lise fra DAB stod klar på Mejerivej- hun hjalp dem der havde interesse med at blive skrevet op på venteliste og fortalte glædeligt om vores boliger. 

Vi oplevede en stor interesse for vores boliger i Ølgod. 

 

Vores boligsociale medarbejder Kent er også at finde i Ølgod- Kent gør en kæmpe indsats for at hjælpe alle vores beboer, som skulle have et behov for det.
Kent støtter op om det gode naboskab og tilbyder beboere med et særligt behov rådgivning og støtte til eksempel økonomi, sundhed/sygdom, ensomhed, kriminalitet, misbrug, psykiske udfordringer og meget andet. 

Kontakt Kent på 23990088 eller ka@boligsydvest.dk

 

Vi siger her fra Bolig Syd Vest en stor TAK for den gode opbakning. Sidder du med spørgsmål om vores boliger eller ønsker en fremvisning, så tøv ikke med at kontakte kontoret på

tlf.: 75 222 222 

Legeplads indvielse

16 september 2023

Lørdag d. 16. september holdte afdelingen indvielse af deres længeventet nye legeplads, til stor glæde for både vokse og børn.

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

08 februar 2023

Bolig Syd Vest inviterede d. 8. marts til åbent hus i vores ledige boliger på Tranebærvej  26 i Agerbæk. Boligerne på Tranebærvej er små hyggelige rækkehuse med hver sin have. Husene er charmerende placeret i en kreds med det samlende fælleshus lige i midten. I fælleshuset var der være kaffe og kage, til de besøgende der var forbi.


Se mere