• Varde – Esbjerg – Ølgod
Værnetræ i Engparken: Et unik bidrag til afdelingen

Værnetræ i Engparken: Et unik bidrag til afdelingen

Vi er stolte over at kunne dele nyheden om, at vores Engparken i afdeling 7720, Esbjerg, nu huser et officielt anerkendt værnetræ. Certifikatet blev overrakt af Esbjerg Kommune som en anerkendelse af vores bidrag til bevarelse af et særligt egetræ ved Engparken nr. 8. 

Det er biolog og tidligere lektor fra Esbjerg Gymnasium, Lars Reinau, der har anbefalet vores træ til denne ære. Han er autoriseret af Esbjerg Kommune til at identificere og anerkende gamle, bevaringsværdige træer i området. Der er i alt blevet udpeget omkring 500 træer i Esbjerg Kommune til denne særlige hæder. 

Certifikatet er ikke kun et symbol på vores egetræs alder og skønhed, men det opfordrer også til bevidsthed om vigtigheden af at bevare vores grønne skatte. Der er ingen restriktioner for træet, så vi kan stadig nyde dets tilstedeværelse, men certifikatet opfordrer os til at værne om det så godt, vi kan.

Vi ser frem til at fejre denne anerkendelse sammen som et fællesskab. Der vil snart være en ceremoni, hvor vi får overrakt certifikatet og det specielle pedellen emblemet. Dette er ikke kun vores succes, men en anerkendelse af vores engagement i at bevare naturen omkring os. 

Lad os sammen fortsætte med at værne om vores unikke bidrag til lokalsamfundet!

Værnetræ i Engparken: Et unik bidrag til afdelingen

Se mere